Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους τρόπους και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων, καθώς και τους χρόνους παράδοσής τους. Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση μπορείτε να μας καλείτε στο +30 2316025735.

  • Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 30€ δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα, σε οποιοδήποτε μη δυσπρόσιτο χερσαίο μέρος της Ελλάδας. Για παραγγελίες κάτω των 30€, τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται στα 4€.

Για δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για ενημέρωση του κόστους αποστολής.

Ολοκλήρωση παραγγελίας: Με το που ολοκληρώνεται η καταχώρηση της παραγγελίας σας εμφανίζεται στην οθόνη σας ένα μήνυμα  “Σας ευχαριστούμε. Έχουμε λάβει την παραγγελία σας!” Ο αριθμός παραγγελίας σας εμφανίζεται και στο email σας.

  • Ημερομηνίες και Ώρες Παράδοσης

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier. Η loganvape.gr συνεργάζεται με εταιρεία courier για την μεταφορά των προϊόντων. Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα αρχίσουν να ετοιμάζονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.00, θα αρχίσουν να ετοιμάζονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα αρχίσουν να ετοιμάζονται για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη). Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η παράδοση της παραγγελίας του πέραν από τους χρόνους παράδοσης που ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το μέγιστο χρονικό περιθώριο είναι 7 ημέρες μετά την λήξη της ημερομηνίας παράδοσης. Σε περίπτωση που το χρονικό περιθώριο υπερβεί το διάστημα αυτό, η παραγγελία θα παραδοθεί με τις τιμές λιανικής που ισχύουν την ημέρα της αποστολής των προϊόντων.

Σε περιπτώσεις χειροποίητων προϊόντων ή έλλειψης αποθέματος προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία

Όλα τα ανωτέρω μπορεί να διαφοροποιηθούν, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.