Μπορείτε να μας βρείτε στα:

📍Δελφών 121, Θεσσαλονίκη 542 48

📞 (+30) 231 602 5735

📧 info@loganvape.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι ασφαλή τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα προϊόντα ατμίσματος;

Η ασφάλεια των ηλεκτρονικών τσιγάρων και των προϊόντων ατμίσματος αποτελεί αντικείμενο συνεχιζόμενης έρευνας. Αν και γενικά θεωρούνται λιγότερο επιβλαβή από τα παραδοσιακά τσιγάρα, δεν είναι απαλλαγμένα από κινδύνους. Οι χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων πρέπει να γνωρίζουν τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία και είναι σημαντικό να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας και να τα χρησιμοποιούν υπεύθυνα.

Υπάρχει κατώτατο όριο ηλικίας για να αγοράσω προϊόντα ατμίσματος;

Ναι, σε πολλές χώρες υπάρχουν ηλικιακοί περιορισμοί για την αγορά προϊόντων ατμίσματος. Η νόμιμη ηλικία για την αγορά ηλεκτρονικών τσιγάρων και συναφών ειδών στην Ελλάδα ορίζεται στα 18 έτη.

Πώς ξέρω ποια γεύση και δύναμη νικοτίνης πρέπει να επιλέξω;

Η επιλογή της γεύσης και της ισχύος νικοτίνης του υγρού είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Ξεκινήστε με ένα χαμηλότερο επίπεδο νικοτίνης αν είστε νέοι στο άτμισμα και προσαρμοστείτε σταδιακά για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ο πειραματισμός με διαφορετικές γεύσεις μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας.

Είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα προϊόντα ατμίσματος λιγότερο ακριβά από τα παραδοσιακά τσιγάρα;

Μακροπρόθεσμα, το άτμισμα μπορεί να είναι πιο οικονομικό από το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων, αλλά η αρχική επένδυση σε μια συσκευή ατμίσματος μπορεί να είναι υψηλότερη. Το κόστος εξαρτάται επίσης από τις συνήθειες ατμίσματος και την τιμή των ηλεκτρονικών υγρών.

Πώς μπορώ να συντηρήσω και να καθαρίσω τη συσκευή ατμίσματος;

Η τακτική συντήρηση είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία της συσκευής ατμίσματος. Συνήθως περιλαμβάνει τον καθαρισμό της δεξαμενής, την αντικατάσταση των αντιστάσεων και τη σωστή φροντίδα της μπαταρίας. Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής σας ή ρωτήστε το ηλεκτρονικό κατάστημα για συγκεκριμένες οδηγίες συντήρησης.

Μπορώ να ταξιδέψω με το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο ή τη συσκευή ατμίσματος;

Οι ταξιδιωτικοί κανονισμοί σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τις συσκευές ατμίσματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Συνιστάται να ενημερωθείτε από τις αεροπορικές εταιρείες και τις ειδικές ταξιδιωτικές οδηγίες για κάθε προορισμό για να κατανοήσετε τους κανόνες και τους περιορισμούς.